ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Νέα αλητεία σε βάρος του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από συγκεκριμένους ανθρώπους με ονοματεπώνυμο που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Νέα άθλια επίθεση δέχτηκε ανήμερα του Σταυρού το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Συγκεκριμένα ακραίες ομάδες έριξαν για λίγα λεπτά το live της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού . Αυτή τη φορά γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι και ποιοι τους έβαλαν , η υπόθεση οδηγείται τώρα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. Υψώση του Τιμίου Σταυρού.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45
Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού – 14 Σεπτεμβρίου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (9 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Και μία μερίδα πατάτες

2

Το νομικό σας τμήμα πρέπει να κινηθεί εναντίον αυτών των στοιχείων.