ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα συγκλονιστική μαρτυρία στην κάμερα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα.

ΤΩΡΑ- Έλληνες νέοι προσκυνούν τον Ταξιάρχη και συγκλονίζουν: Μας έχει βοηθήσει σε πολλά.

Είμαστε εδώ στον Ιερό Ναό του Αγίου Θαδδαίου μεγάλη η χάρη του, μας έχει βοηθήσει αρκετά και θα μας βοηθήσει και άλλο. Με την αγάπη του προχωράμε πολύ μπροστά.

@ekklisiaonline

Έλληνες στρατιώτες προσκυνούν τον Ταξιάρχη και συγκλονίζουν: Μας έχει βοηθήσει σε πολλά #εκκλησια #ταξιαρχης #προσευχη #θαδδαιος #ειδησεις

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου
Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Η συνέχεια στο άρθρο Άγιος Ιούδας Θαδδαίος: Όλες οι Εκκλησίες του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.