ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Νέα επιστολή - φυλλάδιο εξέδωσε ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος με το οποίο επιτίθεται με σφοδρότητα στον Πρωθυπουργό. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
ὃταν εὑρίσκεται μέσα στό Ναό,
κάθεται μέ το ἓνα πόδι ἐπάνω στό ἂλλο
Δεν φαίνεται να πήγε καλά για τον πρω θυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, η παρουσία
του στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη. Έτσι
μετά τα γιουχαΐσματα και την ομπρέλα -διαφή
μιση, προκαλεί αντιδράσεις η στάση του πρωθυ
πουργού μπροστά στο νεκρό στην Μητρόπολη:
Όπως βλέπετε κάθετε σταυροπόδι και με το χέρι
του ακουμπισμένο στην καρέκλα, εικόνα που
έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την στάση της
Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου της
Βουλής και των άλλων πολιτικών αρχηγών: Σέβεται πολύ τον νεκρό όπως βλέπουμε όλοι στην φωτο παρακάτω: Σταυροπόδι μπροστά στον νεκρό μέσα στην εκκλησία. Ούτε τα βασικά», αναφέρει χρήστης στο twitter. Ενώ άλλοι συμπληρώνουν: Σε κηδεία στην εκκλησια σε στάση βαρύμαγκα καφενόβιου και μετα σας φταίει ο Πολακης που καπνί
ζει. Βλέποντας αυτήν την εικόνα σε πιάνει θλίψη. Γιατί μία σπουδαία προσωπικότητα δεν είναι πια μαζί μας, αλλά και για το γεγονός πως ο πρωθυπουργός με την στάση του δεν σεβάστηκε τον εκλιπόντα…

Εξοχώτατε, ή μάλλον Ασεβέστατε, Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με πολλή χαρά Σας είδαμε να παρίστασθε στο Μητροπο λιτικό Ναό Αθηνών, τιμώντας την μνήμην του μεγάλου Έλ ληνα Καλλιτέχνη Μίκη Θεοδωράκη! Αλλ’ εν ταυτώ μεγάλη πικρία δοκίμασε η ψυχή κάθε Έλληνα χριστιανού, βεβαίως δε και η δική μας,

όταν σε μια φωτογραφία, την οποίαν και Σας παραθέτουμε στη συ νέχεια, ατενίσαμε τον τρόπο με τον οποίον καθόσασταν στον Ορθό δοξο Ναό μας! Και μόνον η στάση αυτή καταδεικνύει και συγχρόνως περί-τρανα αποδεικνύει την ασέβεια από την οποίαν κυριαρχείται η ψυχή Σας! Μια ασέβεια, που εξηγεί γιατί έχετε χαρακτηρισθεί ως ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Δεν καθόμαστε όπως θέλουμε…. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ! Αντιθέτως, στο καφενείο καθόμαστε όπως θέλουμε! Και με το ένα πόδι επάνω στο άλλο! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΙΣΧΟΣ! ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ,
Επαναλαμβάνω: Όντως δεν το γνωρίζετε; Ποτέ άραγε δεν το ακούσατε; Κανείς δηλ. δεν Σας είπε, ότι στον Ναό, δηλ. στον Οίκο του Θεού, δεν καθόμαστε «σταυροπόδι»; με το ένα πόδι επάνω στο άλλο;

Ντροπή Σας! Αίσχος! Είσθε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΣΕΒΗΣ, ΟΤΙ ΕΙ ΣΘΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ!
• ΕΙΣΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ!
• ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Δεν διαλύσατε μόνο την Εκκλησία! Καταστρέψατε την Ελλάδα μας! Βυθίσατε στη δυστυχία τον Έλληνα Πολίτη! •
Είσθε όργανο του Διαβόλου!

Απαγορεύσατε την λιτανεία στον Επιτάφιο!

Απαγορεύσατε την λιτανεία της ιεράς Εικόνος της Πανα γίας της Τήνου στις 15 Αυγούστου!

Δεν αφήσατε τον πιστό Λαό της Εκκλησίας να λάβη την ευλογία Της!
ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,

στις 14 Αυγούστου αφήσατε ανεμπόδιστη την περιφορά της κούκλας Αμάλ από το Αφγανιστάν στη Χίο και έπειτα στη μισή Ελλάδα περίπου!
Για όλα αυτά ο κόσμος Σας αποδοκίμασε !

• Πιστό όργανο των δανειστών του διεθνούς κεφαλαίου και των αφεντά- δων του, έβαλε στόχο να εξολοθρεύσει την πολύτεκνη οικογένεια.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης
ἑτοιμάζεται νά ψηφίσῃ Νόμον διά τήν νομιμοποίησιν τοῦ Γάμου τῶν Ὁμοφυλοφίλων

Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους σε κυβέρνηση: Μην νομοθετήσετε γάμο
ομόφυλων ζευγαριών.

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.