ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Απίστευτη συμπεριφορά από τον Ιερέα π Παύλο εις βάρος του οποίου έχει διαταχθεί έρευνα από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κκ Ιερώνυμο.

Απίστευτες εικόνες φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητος το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα όπου ο Ιερέας π Παύλος έδιωξε την τρανσ γυναίκα Ιωάννα από το συσσίτιο.

Σε δηλώσεις του στον ALPHA και τη SUPER Κατερίνα ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης τόνισε πως έχει σοκαριστεί από την αποκάλυψη, χθες κατέθεσε στην ΓΑΔΑ για το θέμα, του είπαν ΨΕΜΑΤΑ στην ενορία ότι η γυναίκα δήθεν δεν είχε πιστοποιητικό και διάφορα χαρτιά.

Κάλεσε σε να τεθεί σε αργία ο Ιερέας και περικοπή μισθού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έδωσε εντολή στις Υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών να διερευνήσουν άμεσα το περιστατικό και σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

«Η Εκκλησία μας όχι μόνο αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, κάθε στιγμή αγκαλιάζει κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη ανεξαρτήτως της όποιας διάκρισης, είτε αφορά στο φύλο του, το χρώμα, τη φυλή, το θρήσκευμά του και τις πεποιθήσεις του χωρίς να τον επικρίνει, χωρίς να τον στιγματίζει».

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.