Ι.Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

Τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, τελέστηκε αγιασμός στην μεγάλη αίθουσα του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) με την παρουσία μελών του Δ.Σ., των εθελοντών-συνεργατών του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” και όσων εργάστηκαν για την ανακαίνιση: του χώρου υποδοχής, της Γραμματείας και της αίθουσας, όπου πραγματοποιούνται οι εκθέσεις των αναγκαίων ειδών.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε ομιλία του π. Θεοδώρου Μπατάκα, Προέδρου του “Ε”, και ανακοινώθηκαν οι νέοι κανονισμοί λειτουργίας των δομών που λειτουργούν πάντοτε με την ευθύνη του Δ.Σ. του “Ε”. Η εκδήλωση έκλεισε με την διανομή γλυκισμάτων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Και οι τρεις κοινωνικές δομές (ΚΕ.Δ.Α.Β., “ΔΙΑΚΟΝΙΑ” και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΠΤΙΚΗΣ) θα είναι ανοικτές σε καθημερινή βάση, από 10:00 π.μ. -12:30 μ.μ.(εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργίας), για τη διακονία των εθελοντών μας (διαλογή, τακτοποίηση, ταξινόμηση και αποθήκευση των προσφορών, καθαριότητα των χώρων, προετοιμασία ανθρωπιστικών αποστολών κ.α.), αλλά και για την παραλαβή των προσφορών των συμπολιτών μας.

2. Οι άποροι αδελφοί μας μπορούν να επισκέπτονται στο ΚΕ.Δ.Α.Β. κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, για να παραλάβουν τα είδη που έχει ανάγκη η οικογένειά τους, αλλά και την αναγκαία κάρτα εισόδου τους -κάθε 3 μήνες- στην κοινωνική δομή.

3. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν υλική βοήθεια στο ΚΕ.Δ.Α.Β. (ενδύματα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα -κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες- γραφική ύλη, εσώρουχα, κάλτσες, φανελάκια, πανταλόνια, είδη καθαριότητας, βρεφικές πάνες, κ.α.) θα πρέπει αν τηλεφωνούν στο 2421310021, να ενημερώνουν τους υπευθύνους, αλλά και να ενημερώνονται για τις τρέχουσες ανάγκες του ΚΕ.Δ.Α.Β.

4. Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να μην εγκαταλείπουν εκτός κτιρίου τις προσφορές τους, διότι δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα. Διαμαρτύρονται οι γείτονες για τον διασκορπισμό των ρούχων στους δρόμους από κάποιους ασυνείδητους…

5. Δεν δεχόμαστε: Γυναικεία ενδύματα και υποδήματα. Οι αποθήκες μας είναι πλήρεις.

6. Δεχόμαστε: Βρεφικά, παιδικά και ανδρικά ενδύματα, καθώς και υποδήματα σε καλή κατάσταση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.