Στο πλαίσιο της προσφοράς του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας εντάσσεται και η διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών στις δοκιμαζόμενες οικογένειες της Μητροπόλεώς, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020.

Η διανομή έγινε μέσω των Ενοριών της Τριπόλεως, του Λεωνιδίου και των ευαγών Ιδρυμάτων της Μητροπόλεώς , παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, προσφέροντας δέματα τροφίμων με ζυμαρικά, λάδι, φρούτα κρέατα κ.λπ. για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας, αλλά και η Εκκλησία, λόγω της λοιμικής ασθενείας του κορωνοιού, η Μητρόπολή κατάφερε να συγκεντρώσει τα προαναφερθέντα είδη, που εκφράζουν την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

«Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και οι εθελοντές του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ», εκφράζουν εκ βάθους καρδίας τις θερμές ευχαριστίες τους, προς τους δύο επιχειρηματίες του τόπου μας, τους ενοικιαστές κτημάτων της Ιεράς Μονής Γοργοϋπηκόου Νεστάνης στο Ελληνικό Αργολίδος, για τα φρούτα, και προς όλους τους αρωγούς της προσπάθειας αυτής, που έχει σκοπό τη στήριξη των αναξιοπαθούντων αδελφών μας, και εύχονται προς όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευλογημένο με υγεία το Νέο Έτος», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.