Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 θα καταβάλουν τις συντάξεις το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) .Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι συντάξεις από το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ .

Από τη Δευτέρα, 26 Ιουλίου έως την Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Αυγούστου στους δικαιούχους. Αναλυτικά:
– Το ΙΚΑ
Το ΙΚΑ αναμένεται να καταβάλει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου τις συντάξεις στους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. ενώ την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 θα πληρώσει τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
– Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 θα τις καταβάλουν ο ΟΑΕΕ, ΟΓΑ,το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών).
-Την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 θα καταβάλουν τις συντάξεις το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) .Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι συντάξεις από το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ .
Και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Κοινωνικό Μέρισμα: Οδηγίες για την Αίτηση στο koinonikomerisma.gr.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2018. Διαβάστε και δείτε τις οδηγίες αναλυτικά για την αίτηση στο άρθρο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.