Την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2026, συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Αργυροκάστρου, κυρού Δημητρίου.

“Για να τιμήσουμε τη μνήμη του, τη μεγάλη φροντίδα για την παιδεία και την απέραντη αγάπη με την οποία περιέβαλε τα σχολεία μας, καλούμαστε να συμμετάσχουμε στη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυν”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Εκπαιδευτήριο “Πνοή Αγάπης.

Της Θείας Λειτουργίας και της επιμνημόσυνης δέησης θα προεξάρχει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.κ. Ιωάννης.

Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στο Αργυρόκαστρο, πλησίον του 9χρονου Σχολείου, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026, από τις 07:30 έως τις 10:30 π.μ.

“Η παρουσία όλων μας αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής και ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.