Η ΕΝΠ με την πιο κάτω ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωβου που έφυγε τόσο άδικα και αδόκητα χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά:

”Ολόκληρη η Οικογένεια της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, με τεράστια θλίψη και οδύνη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωβου που έφυγε τόσο άδικα και αδόκητα χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο μικρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας αλλά και πιστός φίλος της ομάδας μας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.

Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.

Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή.

Σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών μας τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμήσουμε αλλά και να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη μας.

Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π”.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.