ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ : Αγία Φωτεινή - 26 Φεβρουαρίου 2021 - Ώρα 07.45 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

Θεία Λειτουργία Live – Αγία Φωτεινή Σαμαρείτιδα: 26 Φεβρουαρίου – Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Live. Αγίας Φωτεινής Σαμαρείτιδος 26 Φεβρουαρίου 2021 07.45 – Αγία Φωτεινή η Μεγαλομάρτυς η Σαμαρείτιδα.

Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Φωτεινής της Σαμαρείτιδος – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.45
Αγία Φωτεινή – 26 Φεβρουαρίου 2021 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Φωτεινής της Σαμαρείτιδος.

Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Θεία Λειτουργία Live – Αγία Φωτεινή Σαμαρείτιδα: 26 Φεβρουαρίου – Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού ΤΩΡΑ στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.