ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΙΓ Κυριακή Λουκά - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 07.30. Ο νεαρός πλούσιος άρχοντας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΓ Λουκά Ζωντανά. Ο νεαρός πλούσιος. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία – Όρθρος με τη συνάντηση του Ιησού με τον νεαρό πλούσιο άρχοντα και τα «περί του πλούτου και των πλουσίων» – Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΙΓ ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 07.30 – Ο νέος πλούσιος άρχοντας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΙΓ Κυριακή Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 07.30. Ο νεαρός πλούσιος άρχοντας.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021 της εορτής του Οσίου Ομολογητού Στεφάνου του Νέου, του Αγίου Μάρτυρος Ειρηνάρχου και Κυριακής ΙΓ Λουκά με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΙΓ Κυριακής Λουκά – Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συνάντηση του Ιησού με τον νεαρό πλούσιο άρχοντα. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθρος
Θεια λειτουργια
Κυριακη
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Κυριακη Λουκα
Ιησουσ
Πλουσιοσ αρχοντασ
28 Νοεμβριου
Божественная литургия

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο.

Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.