ΟΣΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΑΓΑΘΩΝΙΤΟΥ Όρθρος. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη - Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα Κερκύρας - Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Προσευχή προς τον Ιησού Χριστό.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη Ζωντανά. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 στις 07.30 το πρωί – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού. Ο Άγιος Τιμόθεος ο Απόστολος. Ο Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης και Οσιομάρτυρας. Ο Όσιος Ιωσήφ ο Ηγιασμένος ο Σαμάκος. Ο Άγιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης. Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Τιμοθέου του Αποστόλου και του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 07.30.

ΟΣΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 07.30 – Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης.

ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ LIVE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2025 εορτής του Αποστόλου Τιμοθέου και του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΣΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΑΓΑΘΩΝΙΤΟΥ Όρθρος. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη – Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα Κερκύρας – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Προσευχή προς τον Ιησού Χριστό.

Οσιοσ Βησσαριων Αγαθωνιτησ
Αγιοσ Βησσαριων Αγαθωνιτησ
Οσιου Βησσαριωνοσ Αγαθωνιτου
Αγιου Βησσαριωνοσ Αγαθωνιτου
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
22 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.