Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος με επιστολή του προς τον επιχειρηματία εμπορίας αυτοκινήτων κ. Κυριάκο Κακούρο εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες, για τη δωρεά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κατάλληλου για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας. Ακολουθεί το κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής.

Αγαπητέ μου κ. Κακούρο,

Αισθάνομαι πιεστικόν το χρέος να σας εκφράσω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου, για την πολύ ευγενική, φιλάνθρωπη και πολύτιμη προσφορά σας προς το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα κατ” οίκον φροντίδος Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την δωρεά ενός αυτοκινήτου τύπου HUNDAI TUSCON, καταλλήλου δια την εξυπηρέτησιν των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Η προσφορά αυτή δείχνει τα ευγενικά και φιλάνθρωπα αισθήματά σας και το πλούσιο ψυχικό σας κόσμο και σας κατατάσσει στους ευεργέτες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Η εφευρετική αγάπη σας βρίσκει κάθε φορά κι έναν καινούργιο τρόπο για να συνδράμετε το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Αφού και πάλι σας ευχαριστήσω, θερμώς παρακαλώ τον Πανάγαθο Θεό να σας χαρίζει προσωπική και οικογενειακή υγεία και να σας ανταποδίδει πολλαπλασίως εκείνα που προσφέρετε.

Με τιμή, ευχές και ευγνώμονες ευχαριστίες

+ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.