Ολοκληρώθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στη δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και πλήθους βουλευτών και πολιτών.

Η τελετή κύλησε ομαλά και ο υπουργός Εσωτερικών σε δηλώσεις του ανέφερε: «το 2019 είναι μια σημαντική και κρίσιμη χρόνια. Κρίσιμη για την Ευρώπη καθώς οι δυνάμεις της προόδου, οι δυνάμεις οι οποίες θέλουν να υπερασπιστούν την κυβερνητική πλειοψηφία θα δώσουν μια πολύ σκληρή μάχη απέναντι στις δυνάμεις της ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας που ξανά σηκώνουν κεφάλι στην Ήπειρο μας μετά από πάρα πολλά χρόνια».

«Είναι όμως και μια κρίσιμη χρονιά για την χώρα μας καθώς η προσπάθεια για την ανάταση του λαού μας μετά από την πολύ δύσκολη και επώδυνη μνημονιακή περίοδο, καθώς επίσης η προσπάθεια για την επαναφορά της ανάπτυξης με όρους αυτή την φορά περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και οικονομικής δικαιοσύνης», επεσήμανε ο υπουργός.

«Είναι μια προσπάθεια την οποία θα συνεχίσουμε και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα την επικροτήσει για μια ακόμη φορά», συμπλήρωσε.
Από νωρίς σήμερα το πρωί είχαν εφαρμοστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες αν και διευκόλυναν όσους επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την τελετή, δυσκόλευαν την διέλευση των οχημάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.