ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: Διαβάστε τα θέματα βιολογίας γενικής παιδείας που έπεσαν στις Πανελλήνιες 2019.

Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη με τα εξής μαθήματα ειδικότητας:
Ναυτικές μηχανές / Μηχανές πλοίου ΙΙ
Υγιεινή
Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων
Ηλεκτρικές μηχανές
Κεντρικά συστήματα.

Θέματα βιολογίας γενικής παιδείας: Υπενθυμίζεται, ότι με το μάθημα της Βιολογίας (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) ολοκληρώθηκε ο βασικός κύκλος των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ. Σειρά έχουν, από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, τα ειδικά μαθήματα.

Τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας, σύμφωνα με τον κ. Παπαναστάση ήταν σε γενικές γραμμές βατά και δεν θα πρέπει να δυσκόλεψαν τους υποψήφιους.

Πανελλήνιες 2019: Στη Βιολογία Προσανατολισμού τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και μόνο το Δ΄ θέμα ίσως να δυσκόλεψε τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με τον καθηγητή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων Δημήτρη Παπαναστάση, «για τους καλά διαβασμένους, τα θέματα ήταν βατά, ωστόσο ήθελαν αρκετό γράψιμο». «Ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και έτσι, θα ξεχωρίσουν το 18 από το 20 και το 15 από το 18» σχολίασε ο ίδιος.

Μέτριας δυσκολίας στη Βιολογία Προσανατολισμού και βατά στη Βιολογία Γενικής Παιδείας χαρακτηρίζονται τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.