ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Όπως ήδη ισχύει στο σχολικό περιβάλλον μετά την άρση του lockdown, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Πρόγραμμα Πανελλήνιων Εξετάσεων 2020

Η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία – Έκθεση (Γενικής Παιδείας) για τα ΓΕΛ και τα Νέα Ελληνικά (Γενικής Παιδείας) για τα ΕΠΑΛ είναι το πρώτο μάθημα (σήμερα 15 Ιουνίου 2020) στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Φέτος οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα δώσουν εξετάσεις και με το νέο σύστημα (εξέταση στο μάθημα της Κοινωνιολογίας αντί Λατινικών και απουσία συντελεστών βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων, οι διαφορές μεταξύ άλλων) και με το παλιό.

Οι υποψήφιοι που θα εξεταστούν με το νέο σύστημα, στις 17 Ιουνίου 2020 θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) και στα Μαθηματικά (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Στη συνέχεια, στις 19 Ιουνίου 2020 θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Κατά τη διάρκεια της τρίωρης εξέτασης φροντίζουμε να έχουμε πάντα μαζί μας:
Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων (καρτελάκι).

Τρία στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος), μολύβι, γόμα και ξύστρα.
Γεωμετρικά όργανα, όπου χρειάζονται.
Ένα μπουκαλάκι με νερό ή χυμό.
Ένα ρολόι χειρός, ώστε να διαχειριζόμαστε σωστά τον χρόνο μας κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Πανελλήνιες 2020 – Νεοελληνική Γλώσσα και Έκθεση ΓΕΛ. Στο κόκκινο η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους ΓΕΛ, καθώς ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 ο Γολγοθάς για τις Πανελλήνιες 2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.