Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Εν όψει της εορτής της μνήμης του εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στις 6 Δεκεμβρίου 2017, πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός στην πόλη των Τρικάλων. Τα τελευταία έτη συνεορτάζουμε την μνήμη Αυτού, μετά της Παναγίας Μητρός του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Για τον λόγο αυτό κάθε χρόνο φιλοξενείται Εικόνα της Θεομήτορος, προερχομένη εκ ποικίλων περιοχών της πατρίδος μας, προς αγιασμό του ευσεβούς λαού της επαρχίας μας.

Φέτος αναμένομε με πολύ χαρά την μεταφορά της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά, εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, την οποία θα συνοδεύσει ο οικείος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων.

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα γίνει το απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου στις 4:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων και θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό μέχρι την 7η Δεκεμβρίου.

Αναλυτικό πρόγραμμα ενημερώσεως για τις ιερές Ακολουθίες θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας και στους πίνακες ανακοινώσεων των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.