Τι αναφέρει ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος σε νέα ανάρτησή του για τη δικαστική διένεξη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλικάκο.

΄΄Στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, αναμένεται να διεξαχθεί επιτέλους μια ασυνήθιστη δίκη. Πέραν των άλλων, θα είναι μία από τις σπάνιες δικαστικές περιπτώσεις όπου ο μηνυτής -το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, εν προκειμένω- έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει την εκδίκαση της μήνυσης που ο ίδιος κατέθεσε κι εκείνος που σχεδόν εκλιπαρεί για την εκδίκαση είναι ο… μηνυόμενος.

Γιατί ο Δημήτρης Αλικάκος, ο μηνυόμενος, επιθυμεί τόσο πολύ να δικαστεί; Διότι θα είναι ίσως η πρώτη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά που οι κατήγοροι θα μεταλλαχθούν σε κατηγορούμενους και θα δώσουν λόγο στην κοσμική δικαιοσύνη για μια από τις διαχρονικά μεγαλύτερες εκκλησιαστικές απάτες, όπως είναι η απάτη με το υποτιθέμενο “θαύμα” του Αγίου Φωτός. Διότι αυτή η δίκη θα ανοίξει τον δρόμο για την εκδίκαση και κάθε άλλης εκκλησιαστικής απάτης στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο. Ιστορικές στιγμές. Θα είμαστε εκεί, στο πλευρό του Δημήτρη. 🙂΄΄

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Νίκος 1 μήνα πριν

    Επιτέλους ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθούν όλες οι άπατες της εκκλησίας που εκμεταλλεύονται εδώ και δεκαετίες την αφέλεια του ποιμνίου προς οικονομικό -και όχι μόνο- όφελος.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.