ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ- Τατόι τώρα: Αποκλειστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Έτσι είναι ο Τάφος του Βασιλιά Κωνσταντίνου- ΔΕΟΣ ΜΟΝΟ.

Τατόι τώρα: Αποκλειστικά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Έτσι είναι ο Τάφος του Βασιλιά Κωνσταντίνου- ΔΕΟΣ ΜΟΝΟ.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του έργου σήμερα θα τοποθετηθεί ο Σταυρός στην ειδική υποδοχή που έχει πάνω στην πλάκα του ταφικού μνημείου.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE – ΤΑΤΟΙ ΤΩΡΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα βασιλικά κτήματα του Τατοίου λίγο πριν το μνημόσυνο του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τατόι- Περιπολικό δίπλα στον Τάφο: 24ωρη αστυνομική φύλαξη του Βασιλιά Κωνσταντίνου πριν το μνημόσυνο που θα τελεσθεί το Σάββατο και το τρισάγιο που θα τελεσθεί την Κυριακή.

Δυο περιπολικά χτενίζουν περιμετρικά 24ωρες το 24ωρο το χώρο την ώρα που οι εργασίες επί του Ιερού Μνήματος του Τέως Βασιλιά συνεχίζονται πυρετωδώς.

Το μνημείο θα αποκαλυφθεί την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Με 250 προσκεκλημένους και λιγότερους «γαλαζοαίματους» θα πραγματοποιηθεί το 40ημερο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το ερχόμενο Σάββατο (18.02.2023).

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ Τατόι- Περιπολικό δίπλα στον Τάφο: 24ωρη αστυνομική φύλαξη του Βασιλιά Κωνσταντίνου πριν το μνημόσυνο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.