ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΕΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Δείτε πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για συντάξεις Μαρτίου και ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2019. Οι συντάξεις Μαρτίου σε ΟΓΑ, ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία θα αρχίσουν να καταβάλλονται κανονικά από 27 Φεβρουαρίου 2019 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως έως και τις 4 Μαρτίου 2019 όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα.

Πιο νωρίς πληρώνονται φέτος οι συντάξεις Μαρτίου 2019 ενώ προβλήματα δημιουργούνται με τις επικουρικές αφού με ρυθμούς χειρότερους και από της χελώνας προχωράει η έκδοση των συντάξεων, κύριων και επικουρικών. Διαβάστε αναλυτικά πότε θα πληρωθούν.

Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα δώσουν τις συντάξεις Μαρτίου 2019 την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Μαρτίου 2019 θα καταβληθούν στις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑΕΠ) Μαρτίου 2019 – Πληρωμή στις 4 Μαρτίου 2019 ημέρα Δευτέρα.

Για την έκδοση συντάξεων δημοσίων υπαλλήλων ο χρόνος έκδοσης είναι κοντά στα ΤΡΙΑ χρόνια και τούτο λόγω της υποβάθμισης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σε απλή Διεύθυνση, της υπαγωγής της στον ΕΦΚΑ και της υποστελέχωσης της.

Η αναμονή φτάνει τους 27 μήνες για τις κύριες συντάξεις και μέχρι 6 (ΕΞΙ) χρόνια για τις επικουρικές συντάξεις, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ!

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2019 με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.