ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Νωρίτερα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 σε ΟΓΑ, ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία μιας και η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου 2019 θα καταβληθούν νωρίτερα στους συνταξιούχους, κατά παρέκκλιση της πάγιας απόφασης για τις καθορισμένες ημερομηνίες πληρωμών έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση σε σχέση με τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2019.

Διαβάστε αναλυτικά ποιες ημερομηνίες αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου σε ΟΓΑ, ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία όπως επίσης και τι θα γίνει με την καταβολή για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) μιας και σε ίγες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για το ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, Κοινωνικό Εισόδημα αλληλεγγύης οι οποίες θα αφορούν 300.000 δικαιούχους.

Την Παρασκευή 25/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 30ής Ιανουαρίου) οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2019 στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς.

Τη Δευτέρα 28/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 1ης Φεβρουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

Η πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει τώρα ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή ενώ η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.