Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Kληρικών Ελλάδος, (ΙΣΚΕ) στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα.

Κατά την τακτική συνεδρίαση συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθώς και θέματα επικαιρότητας.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Άργους – Μυκηνών .

Τους Ιερείς καλωσόρισε στην Αργολίδα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άργους Κωνσταντίνος Μπέγκος, ενώ χαιρετισμό έκαναν ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ και εφημέριος του καθεδρικού ναού Αγίου Πέτρου Άργους ,πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής και ο πρόεδρος του ΙΣΚ Αργολίδος και ταμίας του ΙΣΚΕ π. Μιχαήλ Μετζάκης. Προηγήθηκε Ιερατικό συλλείτουργο στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Αργος.

Το 9μελές Δ. Σ. του Ιερατικού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ) συγκροτήθηκε σε σώμα το 2017και θα έχει θητεία για την τριετία Νοέμβριος 2017 – Νοέμβριος 2020.

Πρόεδρος του ΙΣΚΕ είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής (Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος) , αντιπρόεδρος ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Βαμβακίδης (Ιερά Μητρόπολις Ζιχνών και Νευροκοπίου), γενικός Γραμματέας ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρηστίδης (Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού), ταμίας ο Πρεσβύτερος Μιχαήλ Μετζάκης (Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος) και μέλη οι Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου (Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών),ο οποίος είναι και εκπρόσωπος Τύπου του (ΙΣΚΕ), ο πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού),ο πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Χριστοδούλου (Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και Φαλήρου), ο Οικονόμος Χριστόφορος Μουτάφης (Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας) και ο πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Τσάκαλος.

Συνεδρίασε στο Άργος το Δ.Σ του Ιερού Συνδέσμου Kληρικών Ελλάδος


Συνεδρίασε στο Άργος το Δ.Σ του Ιερού Συνδέσμου Kληρικών Ελλάδος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.