Τη δική της απάντηση έδωσε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα σε όσα αναφέρθηκαν χθες για το πρόσωπό της. Δείτε τι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή αναρωτιέστε που είναι η εκκλησία αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας, να σας πω εγώ πού είναι. Κάνει μήνυση σε μένα μέσω του Εκκλησία online – ekklisiaonline.gr για αυτό που έγραψα:

«Διώξατε 5.000 δασοπυροσβέστες και προσλάβατε περίπου 4.000 παπαδες. Μπορεί να μη σβήνουν οι φωτιές στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον κάποιοι προσεύχονται πάνω στις στάχτες της».

Η δημσιογράφος στηλίτευσε και το άρθρο- γνώμη του Γέροντα Αθανάσιου αναφέροντας τα εξής:

΄΄Αυτό το soooo cute έγραψε ο… θεοσεβής γέροντας Αθανάσιος στο Εκκλησία online – ekklisiaonline.gr για μένα. (Όχι ότι έχει άδικο για το λίφτινγκ 😂😂😂 )΄΄

Οφείλουμε να απαντήσουμε στην κυρία Ακρίτα η οποία προφανώς δεν ενημερώνεται επαρκώς για τις δράσεις της Εκκλησίας από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο πύρινος εφιάλτης.

Η Εκκλησία είναι ίσως η ΜΟΝΗ που απευθείας έχει θέσει τις δομές της στη διάθεση της Πολιτείας, έχει ανοίξει Ναούς για να περιθάλψει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τη λαίλαπα.

Ας ενημερωθεί καλύτερα λοιπόν.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Από την στιγμή που η Εκκλησία πληρώνεται από το κράτος και από ιδιώτες (πολίτες) τότε ΠΡΑΚΤΙΚΑ είναι δημόσιος φορέας.
Δεν είναι πως έκαναν χάρη που άνοιξαν η το έκαναν από την καλή τους την καρδιά..

Αν όντως ήθελαν να βοηθήσουν, έχουν και το κεφάλαιο και την γη υπό την κατοχή τους άλλα φαίνεται σε αυτούς το "ο έχων δύο χιτώνια να δίνει τον έναν" δεν το ξέρουν.

Δοσιλογοι και χαφιεδες ήταν και είναι η Εκκλησία ΑΕ.. Χρόνια τώρα... Δεν θα αλλάξει τίποτα στο παρών.. Ελπίζω όμως να αλλάξει στο μέλλον...