Ι.Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

Συνεχίζεται το σημαντικό έργο του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν. Σε συνάντηση των μελών που το απαρτίζουν και υπό την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνατίου στο Πνευματικό Κέντρο τέθηκαν νέοι στόχοι και προγραμματίστηκαν οι νέες δραστηριότητές του.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε για ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια και κυρίως τους Ιατρούς που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. «Έχω εκπλαγεί από την αποτελεσματικότητα όλων σας αλλά και την επιθυμία των κατοίκων που επιθυμούν να επισκεφτούμε τους Δήμους που αντιμετωπίζουν κυρίως θέματα προσβασιμότητας και είναι απομακρυσμένοι. Δεν το περίμενα και πραγματικά η Μητρόπολή μας θα συμβάλει στην ενίσχυση της προσπάθειας.»

Στον προγραμματισμό προβλέπεται από του Λειτουργούς Υγείας της Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, επίσκεψη στο Δήμο Νοτίου Πηλίου στις 15 Μαΐου 2024 και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μηλίνας για δωρεάν εξετάσεις σε 9 ειδικότητες. Μάλιστα στην συγκεκριμένη περιοχή θα βρεθεί για πρώτη φορά Κινητή Μονάδα της Ιεράς Μητροπόλεως

Η συζήτηση συνεχίστηκε με προτάσεις για την παρουσία του Δικτύου με σημαντικές εκδηλώσεις, την λειτουργία Ιστοσελίδας που θα περιλαμβάνει τις δραστηριότητες του δικτύου και ξεχωριστά του κάθε φορέα που το απαρτίζουν αλλά και μια αποστολή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Δυτική Τανζανία, στην περιοχή Μπουκομπα όπου η Ιατροφαρμακευτική κάλυψη είναι σχεδόν μηδαμινή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.