Σήμερα, 2 Μαρτίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίος, είχε συνάντηση με την Προισταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς κ. Γεωργία Στρατούλη και την Προϊσταμένη του τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων και Μουσείων κ.Μαγδαληνή Παρχαρίδου.

Στην συνάντησή τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις τρέχουσες δράσεις της Εφορείας και να γίνει μια διεξοδική ενημέρωση για τα σπουδαία ευρήματα στις ανασκαφές της παλαιοχριστιανικής Βασιλικής στην Κορομηλιά, για την εξέλιξη των εργασιών συντηρήσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαφειοχωρίου και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσουργειού καθώς και την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρθολομαίος ευχαρίστησε την κ. Στρατούλη και την κ. Παρχαρίδου και ανανέωσαν την συνάντησή τους για το ερχόμενο δεκαπενθήμερο κατά το οποίο θα ξεναγηθεί ο Σεβασμιώτατος σε αυτούς τους Ιερούς χώρους καθώς και στο φρούριο του Γυναικοκάστρου όπως και στους περίφημους αρχαιολογικούς χώρους του Παλατιανού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.