Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπός μας κ. Στυλιανός συναντήθηκε με τους εν Χριστώ συνεργάτες του εις την αίθουσα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Η συνάντηση ήταν συγκινητική διότι ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε όπως ο πατέρας μιλάει στα παιδιά του και τους ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του. Τους παρακάλεσε να αναπέμψουν τις προσευχές τους εις τον Θεό όπως ο ίδιος προσεύχεται για αυτούς.

Εις την συνάντηση παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Δορυλαίου κ. Νίκανδρος και Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος ενημέρωσε τους Πρεσβυτέρους δια την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρωνος εις την οποίαν εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατον Αρχιεπίσκοπό μας και παρότρυνε τους ιερείς να στηρίξουν την ιεραποστολή στα Νησιά Φίτζι, Τόγκα και Σαμόα την οποία άρχισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χώρας και Γάνου κ. Αμφιλόχιος.

Κατόπιν με θερμούς λόγους μίλησε δια την προσφορά του εις την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Παντανάσσης Πανοσολογιώτατος π. Στέφανος Παντανασσιώτης.

Τέλος λάβαμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου μας.

Ευχόμεθα και προσεύχομεθα ο Ζωοδότης Θεός να χαρίζει στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας υγεία και δύναμη δια την ολοκλήρωση του έργου που του ανέθεσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

+ Ο Δορυλαίου Νίκανδρος
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού με τους Πρεσβυτέρους του Σίδνεϋ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού με τους Πρεσβυτέρους του Σίδνεϋ


Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού με τους Πρεσβυτέρους του Σίδνεϋ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.