ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΡΟ: Κλειστοί είναι αρκετοί δρόμοι πέριξ του Κέντρου της Αθήνας αλλά και αρκετοί σταθμοί του Μετρό αφού σήμερα διεξάγεται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στο Σύνταγμα. Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας ενώ οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες

Κλειστοί είναι από το πρωί της Κυριακής στις 10:00 πολλοί δρόμοι και  οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Οι διαδηλωτές που θέλουν τώρα να προσεγγίσουν την πλατεία Συντάγματος πρέπει να κατέβουν στους σταθμούς του Μετρό Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι της Γραμμής 3 (μπλε) του μετρό, είτε στον σταθμό Ακρόπολη της γραμμής 1 (κόκκινη).

Σε ανακοίνωσή της η παμμακεδονική Συνομοσπονδία, σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων καλεί σε «μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση» για το σημερινό συλλαλητήριο.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την παμμακεδονική Συνομοσπονδία, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας από την πόλη των Πρεσπών η οποία θα καταλήξει στις 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.

Μεταξύ των ομιλητών της σημερινής συγκέντρωσης θα είναι ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου κι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος, ενώ αναμένεται να διαβαστεί μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

Άστατος εμφανίζεται ο καιρός σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, ημέρα που χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στο συλλαλητήριο για Μακεδονία, ενώ σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.