ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, ενώ κλειστοί θα είναι σήμερα σταθμοί του Μετρό και αρκετοί δρόμοι από τώρα ενώ η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της εν λόγω περιοχής κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Νέο συλλαλητήριο λαμβάνει χώρα σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στην Αθήνα ενώ κλειστοί θα είναι οι δρόμοι πέριξ του κέντρου όπως επίσης και ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό.

Από το απόγευμα της Πέμπτης θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από Σύνταγμα (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή τώρα της κυκλοφορίας) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κλπ), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία ΗΠΑ, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας-Κηφισίας), εξαιτίας των προγραμματισμένων διαδηλώσεων σήμερα στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με αφορμή τη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Να θυμίσουμε ότι διάφοροι φορείς οργανώνουν συλλαλητήριο στις 7μμ της Πέμπτης στο Σύνταγμα, ενώ νωρίτερα κομματικές οργανώσεις (Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία κ.ά.) οργανώνουν στις 5.30μμ προσυγκέντρωση στον Σταθμό Μετρό Αμπελοκήπων και πορεία προς τη συγκέντρωση του Συντάγματος.

Αγρυπνία για τη Μακεδονία διοργανώνει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η οποία θα ξεκινήσει στις 8:30 μμ απόψε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.