Ι.Μ. Μεσσηνίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 12-11-2025 ο Περιφερειάρχης Πελοποννή­σου Δημήτριος Πτωχός, προκειμένου να εκφράσει προεορτίως τις ευχές του στον Μητροπολίτη, για την αυριανή ονομαστική του εορτή.
Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον κ. Χρυσό­στο­μο, προκειμένου να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο του στην Ιερά Μη­τρό­πολη Μεσσηνίας.

Επίσης, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, εστιάζοντας στη συνεργασία της Περιφέρειας με την το­πι­κή Εκκλησία, για την προώθηση πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Πτωχό για την τιμητική επίσκεψη και του ευχήθηκε κάθε καλό στα πολυεύθυνα καθήκοντά του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.