Διμελές κλιμάκιο της αντιπροσωπείας των Βασιλικών Ιορδανικών Αερογραμμών στη Λευκωσία, αποτελούμενο από τις κ. Γεωργία Πούλλου και Λεόνα Σάββα επισκέφθηκε το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Γραφείου Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο.

Στη συνάντηση παρίσταντο και οι συνεργάτες του Γραφείου Κωνσταντίνος Θεοφάνους και Ανδρέας Χ. Χριστοδούλου.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για ανάπτυξη των προσκυνηματικών περιηγήσεων μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας. Ο Θεοφιλέστατος ενημέρωσε τις επισκέπτριες για την παγκύπρια οργανωτική δομή, καθώς και τις δραστηριότητες του Γραφείου τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το κλιμάκιο ενημέρωσε για την 60χρονη παρουσία των Βασιλικών Ιορδανικών Αερογραμμών στην Κύπρο και τη νέα στρατηγική για ανάπτυξη των προσκυνηματικών περιηγήσεων μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας.

Ακολούθησε ενημέρωση για τους διάφορους χριστιανικούς προορισμούς στην Ιορδανία, καθώς και για αρχαιολογικούς χώρους, κυρίως της ελληνιστικής και της ρωμαϊκής εποχής, και φεστιβάλ που οργανώνονται. Ήδη από την Κύπρο υπάρχουν ομάδες επισκεπτών προς την Ιορδανία και ομάδες από την Ιορδανία στην Κύπρο.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι επαφές για καλύτερη αλληλοενημέρωση και συντονισμό ενεργειών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.