ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο κύκλος διαλέξεων για την Ορθόδοξη πίστη, που διοργανώνει η Αρχιεπισκοπική Περιφέρειας Καμπέρας και Τασμανίας στη πρωτεύουσα Χόμπαρτ της νησιωτικής πολιτείας της Αυστραλίας.
Η πρωτοβουλία εγκαινιάστηκε με μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων για οτιδήποτε σχετίζεται με την Ορθόδοξη πίστη, όπου τη διεύθυνση είχε ο π. Παναγιώτης Μαυρομμάτης από την Ενορία της Αγίας Ευφημίας στο Bankstown.

Τη σκυτάλη έλαβε, την περασμένη Τρίτη, ο γραμματέας της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέα, κ. Αναστάσιος Καλογεράκης, ο οποίος παρουσίασε μια σύντομη ομιλία με θέμα: “Τι πιστεύουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί”.

Αμφότερες οι δύο διαλέξεις έλαβαν χώρα στην Ενορία της Αγίας Τριάδας, στο Χόμπαρτ, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου.

Η επόμενη διάλεξη θα λάβει χώρα, επίσης στην Ενορία της Αγίας Τριάδας, την ερχόμενη Τρίτη, 25 Μαΐου, στις 6 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα διαλέξεις που θα φιλοξενηθούν στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου, την 1η και την 8η Ιουνίου, επίσης στις 6 μ.μ. Όλες οι διαλέξεις, οι οποίες πραγματοποιούνται τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά, είναι δωρεάν για όλους.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν τέτοιες διαλέξεις στο Χόμπαρτ της Τασμανίας και για τον λόγο αυτό ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, με τις ευλογίες του οποίου υλοποιείται η πρωτοβουλία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.