Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας για όλες τις υποθέσεις που αφορούν στην Μονή Οσίου Αββακούμ, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, απαντώντας σε ερωτήσεις, στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι οι έρευνες είναι σε προχωρημένο στάδιο και μόλις ολοκληρωθούν, θα σταλούν όλες στη Νομική Υπηρεσία.

Από τον αριθμό υποθέσεων που διερευνώνται και σχετίζονται με τη Μονή Οσίου Αββακούμ, οι πιο πολύπλοκες υποθέσεις είναι οικονομικής φύσεως, με το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει εντοπιστεί, σημείωσε ο κ. Ανδρέου, διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι και η υπόθεση που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. «Υπάρχουν εξελίξεις, καθημερινά λαμβάνονται καταθέσεις», είπε.

«Θεωρούμε ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένουμε τις προσεχείς μέρες να υπάρξει εξέλιξη, όσον αφορά την ολοκλήρωση των εξετάσεων», πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. Σε ερώτηση αν θα γίνει κάποια συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, για να εξεταστούν τα ευρήματα, απάντησε θετικά.

«Κάποιες από τις υποθέσεις που διερευνώνται έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στον Γενικό Εισαγγελέα. Αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις για όλες τις υποθέσεις, θα σταλούν στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να συζητηθούν όλες μαζί και να παρθεί απόφαση, για το πως προχωρούμε», κατέληξε ο κ. Ανδρέου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.