Αύριο το πρωί πρώτα ο Θεός θα έχω την τιμή να συναντήσω προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαυρεωτικής και Μεσογαίας κύριο Νικόλαο για να πάρουμε τις ευλογίες του ΑΝ είναι θέλημα Θεού, η θαυματουργή εικόνα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου του Αδελφοθεου με τα εκατοντάδες θαύματα με μαρτυρίες πιστών αλλά και η εικόνα του Ταξιάρχη μας που ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του δείχνει την ολοζώντανη παρουσία και προστασία του, να ταξιδέψουν για πρώτη φορά στην Κύπρο μας για μια ευλογία που δεν θα έχει προηγούμενο.

Τα θαύματα και οι μαρτυρίες πιστών εδώ στην Κερατέα καθημερινά και θα τα μοιραστούμε μαζί σας και μακάρι να ειναι θέλημα Θεού μαζί με τον Άγιο Εφραίμ φυσικά να λάβουμε αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ στην κυριολεξία ευλογία να ζήσουμε θαύματα τους και στο μαρτυρικό νησί μας.

Αύριο θα βρίσκομαι για τις παρακλήσεις σας το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου και του Ταξιάρχη μας στην Κερατέα όπου θα κάνουμε και live φυσικά και Σαββατοκύριακο στο σπίτι του Αγίου μας όπως σας έχω τάξει στην Νέα Μάκρη. Από βδομάδας ευελπιστώ να καταφέρουμε να μεταφέρουμε και τις παρακλήσεις σας και στον Άγιο Πατάπιο προστάτη των καρκινοπαθών στο Λουτράκι όπου δυστυχώς η μονή του είναι κλειστή αλλά και πάλι ο Άγιος εύχομαι πως θα μεριμνήσει και γι’αυτό.
Όσοι χρειάζεστε αυτές τις δύο βδομάδες που θα βρίσκομαι εδώ μια παράκληση, μια λαμπάδα η οτιδήποτε σε αυτούς τους αγαπημένους Αγίους αλλά και στον Ταξιάρχη μας, ένα μήνυμα απλά στο κινητό μου είναι ότι καλύτερο και ευκολότερο για μένα.

Εδώ ειμαι και εδώ θα είμαι καθημερινά για όλους εσας!!!
Εύχομαι αύριο, το αργότερο μέχρι το Σάββατο να σας έχω νεότερα όσο αφορά αυτό το μεγάλο προσκύνημα που προσεύχομαι καθημερινά να γίνει τον Μάρτιο στην Κύπρο μας.
Να σας ενημερώσω άλλη μια φορά ότι συνεχίζω να λαμβάνω συνεχώς μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να λάβουν την ευλογία γράφοντας τα ονόματα τους και της οικογένειάς τους πίσω από τις 7 εικόνες που έχουν απομείνει για να τοποθετηθούν στην πρώτη εκκλησία του Αγίου μας στην Ιερά Μονή του στα Χωλετρια της Πάφου. Υπενθυμίζω ότι η εικόνα του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού, Αγίας Σοφίας της Κλεισουρας, Αγίας Μαρίνας, Αγίου Νικολάου, Αγίας Δόμνας, Αγίου Γρηγορίου και Αγίου Λαυρεντιου θα βρίσκονται και αυτές στην πρώτη μας εκκλησία μιας και τα ιερά τους λείψανα οπότε λειτουργεί ο ναός θα ειναι εκεί μαζί με του Αγίου μας για όλους εμάς. 10 οικογένειες σε κάθε εικόνα και η ευλογία πιστέψτε με θα είναι μεγαλύτερη από ότι φανταζετε ο καθένας.
Και πάλι ένα μήνυμα προσωπικό σε εμένα γιατί δεν απομένουν πολλές οικογένειες ακόμη και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας.
Καλή δύναμη σε όλους και θα τα πούμε και αύριο live από τον ιερά ναό του Αγίου Ιούδα του Θαδδαιου και του Ταξιάρχη μας στην Κερατέα.
Ο φίλος σας,
Μάριος Χαπερης

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.