Στη Γενεύη η κυπριακή αποστολή – «Πυξίδα μας η ελπίδα και η προοπτική μιας επανενωμένης, ελεύθερης, ευρωπαϊκής πατρίδας» λέει ο ΚΕ – Μήνυμα Λετυμπιώτη ενόψει της άτυπης διάσκεψης.
Στην Γενεύη βρίσκεται η κυπριακή αποστολή ενόψει της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό.
Σε μήνυμά του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας για τις κρίσιμες συναντήσεις που ακολουθούν για το Εθνικό μας ζήτημα.
«Φτάνοντας στη Γενεύη με το βλέμμα στραμμένο στη διευρυμένη συνάντηση που συγκαλεί ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ για το Κυπριακό. Στόχος αυτή η συνάντηση να αποτελέσει το βήμα προς την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί το καλοκαίρι του 2017» σημειώνει.
Ξεκινά το ταξίδι της κυπριακής αποστολής για Γενεύη – Εικόνες από το αεροπλάνο
Όπως τονίζει ο κ. Λετυμπιώτης, «πυξίδα μας η ελπίδα και η προοπτική μιας επανενωμένης, ελεύθερης, ευρωπαϊκής πατρίδας και στον πυρήνα τον σεβασμό και την υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου, του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και των αρχών και αξιών της ??Ευρωπαϊκής Ένωσης.».



































