Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προετοιμασίες των θερινών προγραμμάτων (Summer Camp) που θα διοργανώσουν για ακόμη μία χρονιά τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία αφενός να συζητήσει με τους υπευθύνους για το φετινό ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο έχει σκοπό και στόχο την ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών τις καλοκαιρινές ημέρες μέσα από δράσεις που τους προσφέρουν χαρά και γνώσεις, αφετέρου να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσοι εκδαπανόνται στο έργο αυτό.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους και ιδιαίτερα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου εν όψη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Θυμίζουμε ότι τα Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων μας απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 ετών ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτούν. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) περίοδοι από τις 17 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου, ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και μία νέα περίοδος τον Σεπτέμβριο (02-06/09). Για όλους τους συμμετέχοντες το πρόγραμμα αρχίζει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν αρκετό παιχνίδι, πολλές εκπλήξεις, φουσκωτά πολυπαιχνίδια, κολυμβητήριο δύο ημέρες την εβδομάδα, ομαδικά παιχνίδια δράσης, διαγωνισμούς με πολύ χιούμορ και έπαθλα – έκπληξη, καθώς και ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση, χόκεϋ, πληροφορική – ρομποτική, εξάσκηση στα Αγγλικά, καλλιτεχνική απασχόληση και παραστάσεις, θεατρικό παιχνίδι, αγιογραφία, ψηφιδωτό, κουκλοθέατρο και πολλά ακόμα.

Σχετικά με την διατροφή, προσφέρεται από την κουζίνα των Εκπαιδευτηρίων μας σε όλα τα παιδιά πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, γλυκίσματα και παγωτά.

Στα Summer Camp των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η διασκέδαση, οι όμορφες παρέες και τα πολλά χαμόγελα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, προσφέρουν ασφάλεια, ενώ το επιστημονικό και παιδαγωγικό προσωπικό, το οποίο είναι εξειδικευμένο στις αθλοπαιδιές, αποτελεί εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή στο θερινό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2018, 2019 και 2020, ενώ του Δημοτικού και του Γυμνασίου αφορά παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 34 113 για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και στο 210 46 10 915 για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.