Πολύς κόσμος εκκλησιάζεται στον Ι. Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Ρόδου.

Μάλιστα πολλά παιδιά και έφηβοι και κάθε ηλικίες που αγαπούν το Γέροντα Αθανάσιο τον περιστοιχίζουν και συμπροσεύχονται μαζί του.
Μετά το πέρας του Ιερού Ευχελαίου την Μεγάλη Τετάρτη 20/4/22, ζήτησαν τα παιδιά Μιχαήλ – Άγγελος και Στέφανος Τσαμπίκος συνοδευόμενα από τους γονείς τους, να προσφέρουν ένα Δώρο που έφτιαξαν με τα αγνά χεράκια τους στον Άγιο Γέροντα Αθανάσιο. “Ο Εσταυρωμένος”. Ρίγη συγκίνησης αλλά και πολλές σκέψεις περιήλθαν στο κουρασμένο καταπονημένο μυαλό του, για τα βαθυστόχαστα αυτά παιδιά, την πίστη τους και την αγάπη τους στον Σωτήρα Χριστό και στο πρόσωπο του Γεροντάκου Αθανασίου που τόσο αγαπά τόσος κόσμος.

Δεν είναι αυτά τα μόνα παιδιά, είναι ο Μανώλης ο Δημήτρης και τόσα αλλά πολλά πολλά παιδιά….. που του χάρισαν προσωπογραφίες, ομοιώματα του από πλαστελίνη κλπ, ως ένδειξη της αγάπης τους στο πρόσωπο του, τα οποία σας τα παρουσιάζουμε. Τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και να πανηγυρίσουν και αυτή την Λαμπρά ημέρα μαζί !

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.