ΣΜΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Αναστέλλεται η προς και μεταξύ των νησιών συγκοινωνία, με εξαίρεση όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι και τις συνδέσεις μικρών νησιών με μεγαλύτερα.

Εδώ και λίγα λεπτά από τις 6, στα διόδια σε όλη την επικράτεια, σε όλες τις εθνικές οδούς, η ΕΛΑΣ εγκαθιστά σημεία ελέγχου των μετακινήσεων σε 24ωρη βάση. Αντίστοιχα το λιμενικό σώμα σε ελέγχους σε πορθμιακούς σταθμους.

Κατά τα άλλα θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Οι έλεγχοι θα ισχύσουν μέχρι τις 27 Απριλίου.

-Από σήμερα το βράδυ, αν κριθεί ότι η προσπάθεια μετακίνησης γίνεται για λόγους αναψυχής θα διπλασιάζεται το πρόστιμο στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και το όχημα θα επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

-Αναστέλλεται η προς και μεταξύ των νησιών συγκοινωνία, με εξαίρεση όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι και τις συνδέσεις μικρών νησιών με μεγαλύτερα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε νέα αυστηρά μέτρα ενόψει της Περιόδου του Πάσχα.

Όπως σημείωσε, η ΕΛΑΣ από τις 18:00 έχει στήσει σημεία ελέγχου σε εθνικές οδούς και παραδρόμους, μεταξύ άλλων, και θα διεξάγει εντατικούς ελέγχους όλο το 24ωρο.

Το μέτρο ισχύει από τις 6.00 μμ. σήμερα έως και τις 27 Απριλίου. Διπλάσιο πρόστιμο θα βαρύνει τους παραβάτες.

Στήνονται μπλόκα ελέγχου σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους, σε λιμάνια, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.