Επίθεση κατά της κυβέρνησης έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφορικά με τα όσα τραγελαφικά καταγράφονται στα προγράμματα τηλεκατάρτησης επιστημόνων.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Τσακαλώτος καλέι τον κ. Σταϊκούρα να έρθει στην Βουλη να του απαντήσει στην ερώτηση για την μεσαία τάξη. Επιπλέον τονίζει: «θα ήθελα πολύ και την άποψη του για το πόσο απαραίτητη και σοβαρή είναι η κατάρτιση των επιστημόνων που η ΝΔ επέλεξε. Χωρίς #σκοιλ_ελικικου δεν πας πουθενά την σήμερον ημέρα…»

«Όπως θα έρχεται ας φέρει και την απάντηση στην ερώτηση για τα ταμειακά διαθέσιμα», πρόσθεσε.

«(Στην φωτογραφία φαίνεται πόσο σοβαρή είναι η κατάρτιση των επιστημόνων που προσφέρεται απο τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση, απο όπου προκύπτει και το «σκοιλ ελικικου».)», κατέληξε.

ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ SMS

Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου Α) και παρέχεται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος από τον εργοδότη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του σε περίπτωση νομικού προσώπου ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου.

Για τις υπόλοιπες μετακινήσεις, οι πολίτες θα πρέπει να συμπληρώσουν βεβαίωση κίνησης (Τύπου Β) ή να στείλουν SMS στο 13033 προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο 150 ευρώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.