Ο δρόμος που οδηγεί στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Ψωμοτόπι είναι δύσβατος και όσοι προσκυνητές θέλουν να βρεθούν σε αυτό διατρέχουν κίνδυνο. Ο πατέρας Αλέξανδρος ζητά την βοήθεια των αρμοδίων ώστε να λυθεί το πρόβλημα, ενώ παράλληλα οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και για το κακό οδόστρωμα που καταστρέφει τα αυτοκίνητα τους.

Το Εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου που βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο λίγο έξω από το Ψωμοτόπι της κοινότητας Δασοχωρίου το Δήμου Ηράκλειας δέχεται μεγάλη επισημότητα από προσκυνητές. Ωστόσο όμως ο δρόμος που οδηγεί σε αυτό δεν είναι εύκολα προσβάσιμος.

Ο Πατέρας Αλέξανδρος μάς περιγράφει το πρόβλημα της περιοχής καθώς και τα παράπονα που δέχεται από τους επισκέπτες που προσέρχονται προκειμένου να προσκυνήσουν στο ιερό εξωκλήσι αλλά και για να τελέσουν τα ιερά μυστήρια του γάμου ή της βάπτισης.

Μάλιστα εχθές την ημέρα του εορτασμού της Πρωτομαγιάς παραλίγο να σημειωθεί και ατύχημα με τα οχήματα επάνω στη γέφυρα λόγω κακής ορατότητας. Ο ιερέας μέσα από την κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ κάνει έκλυση σε όσους τον ακούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.. Το ίδιο και ο κ. Μιχάλης κάτοικος στο Ψωμοτόπι.
Σύμφωνα όμως και με άλλους κατοίκους πρόβλημα έχουν και οι επαρχιακοί δρόμοι λόγω του κακού οδοστρώματος με τα αυτοκίνητα τους να παθαίνουν ζημιές αλλά και να ανησυχούν για την πρόκληση ατυχήματος.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.