Ο Πατριάρχης Θεόφιλος στην Αθήνα ζητά τη βοήθεια του Πρωθυπουργού στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε.

113 Βουλευτές της Ιορδανίας από τους 130 συνολικά, ζητάνε από τον Πρωθυπουργό της Ιορδανίας να λάβει αυστηρά μέτρα κατά του Θεοφίλου για τις πωλήσεις που έκανε σε Ισραηλινούς. Η κατάσταση που δημιουργήθηκε στα Ιεροσόλυμα μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι εκρηκτική.

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος ευρισκόμενος προ του αδιεξόδου που δημιούργησαν οι πωλήσεις αυτές ακινήτων σε Ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία, μέσα στην καρδιά της Ιερουσαλήμ, ήλθε στην Αθήνα για να ζητήσει την παρέμβασή της ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφύγει τις όποιες κυρώσεις! Η Ιορδανία πάντως δεν κάνει πιάσω! Η αντίδραση των βουλευτών είναι μόνο η αρχή!

Αναμένονται εξελίξεις!

Παρακάτω εικονίζεται το ντοκουμέντο με την διαμαρτυρία των βουλευτών της Ιορδανίας για τα συμβαίνοντα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και με τις υπογραφές των βουλευτών!113 βουλευτές από τους 130 ζητούν να ληφθούν σκληρά μέτρα! Η κατάσταση είναι έκρυθμη και ο Πατριάρχης όπως δείχνουν τα πράγματα είναι σε δύσκολη θέση!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Δημήτριος Ν. Χατζηνικολάου

Ἐλπίζω ν' ἀπομακρυνθῇ ἀμέσως ἀπὸ τὸ Πατριαρχεῖον Ἱεροσολύμων καὶ πάσης Παλαιστίνης ὁ μοιχεπιβάτης Θεόφιλος καὶ ν' ἀποκασταθῇ πάραυτα ὁ δεινῶς συκοφαντηθεὶς κανονικὸς Πατριάρχης Εἰρηναῖος. Πίεσις δέον ν' ἀσκηθῇ στοὺς Ἑβραίους, ὥστε ν' ἀκυρωθοῦν αἱ παράνομοι, δυνάμει πλαστογραφιῶν καὶ λαθροχειριῶν Παπαδήμα καὶ βράδιον Θεοφίλου συμφωνίαι πωλήσεως ἢ μισθώσεως._