Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του σταθμού του οποίου η αξιοπιστία εξετάζεται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, μέχρι το τέλος του 2020 αναμένονται 3,5 εκατ. δόσεις - Ποιο θα είναι το πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρεία Astrazeneca για την παραλαβή 3,5 εκατ. δόσεων εμβολίων για τον νέο κορωνοϊό ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κανάλι, η πρώτη παρτίδα με 3,5 εκατ. δόσεις θα φτάσει στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020 και αμέσως θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός με προτεραιότητα τους υγειονομικούς και τις ευπαθείς ομάδες.

Ο εμβολιασμός του πληθυσμού -και- στην Ελλάδα θα ακολουθήσει την παγκόσμια χάρτα. Αρχικά θα εμβολιαστούν γιατροί, νοσηλευτές και υγειονομικοί, ώστε να αντέξει το σύστημα Υγείας και να προφυλαχθούν όσοι έρχονται σε άμεση επαφή με τους ασθενείς.

Ακολούθως θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων και στη συνέχεια θα μπει το ηλικιακό κριτήριο.

Να σημειώσουμε ότι το εμβόλιο της Astrazeneca βρίσκεται στην τρίτη φάση έρευνας, δηλαδή στις δοκιμές σε ανθρώπους, ώστε να διαπιστωθούν τυχόν παρενέργειες, αλλά κυρίως το ποσοστό αποτελεσματικότητας και η διάρκεια ανοσίας που παρέχει.

Ήδη, η έρευνα έχει ανακοπεί δύο φορές, καθώς εθελοντές παρουσίασαν επιπλοκές, οι οποίες μελετήθηκαν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.