ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων - Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026 07.30 - Μνήμη πάντων των αιωνίως κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ψυχοσάββατο Ζωντανά. Τρισάγια και Μνημόνευση Ψυχών. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Ψυχοσάββατου – Ευλογία και Προσευχή για τους κεκοιμημένους. Θεία Λειτουργία 14 Φεβρουαρίου 2026 στις 07.30 το πρωί. Μνήμη πάντων των αιωνίως κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα διαβαστούν τα τρισάγια για κεκοιμημένους που θα προσκομίσετε.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Ψυχοσαββάτου – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Ψυχοσάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026 07.30.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου της ενορίας Πύλης Τρικάλων – Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026 07.30 – Μνήμη πάντων των αιωνίως κεκοιμημένων Ορθοδόξων Χριστιανών.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ
ΕΟΡΤΗ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΤΡΙΣΑΓΙΟ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Ψυχοσάββατου 14 Φεβρουαρίου 2026 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Ψυχοσάββατου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – Ψυχοσάββατο 14 Φεβρουαρίου 2026 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Νικολάου Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ψυχοσαββάτου με Τρισάγια και μνημόνευση ψυχών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ψυχοσαββατο
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Τρισαγιο
Ψυχη
Ψυχεσ
Μνημονευση
Μνημονευση ψυχων
Παρακληση
14 Φεβρουαριου
Божественная литургия
divine liturgy
Ο Άγιος Νικόλαος αποτελεί το παλαιότερο μνημείο, το μοναδικό μάλλον μέσα στον οικοδομικό ιστό της πόλης της Πύλης, που βέβαια περιστοιχίζεται από μνημεία μεγίστης αξίας όπως η Πόρτα Παναγιά και η τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνος και λίγο πιο έξω από την Ιερά Μονή Δουσίκου και την Ιερά Μονή Γκούρας. Εντός της Πύλης όμως ο Άγιος Νικόλαος είναι το μοναδικό μνημείο που εγκαινιάστηκε το 1866. Είναι ένας πέτρινος πανέμορφος Ναός και σ αυτόν έζησαν τις χαρές και τις λύπες τους πολλές γενιές κατοίκων της Πύλης. Η ανακαίνιση του Ναού ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2026 με την οποία καταφέραμε να αποκαλύψουμε την αρχική του μορφή εξωτερικά, και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο χώρο που αρμόζει σε έναν Ναό όπου προσφέρει ομορφιά ηρεμία και φως.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.