Αν είστε συνδρομητής Nova Forthnet πείτε μας στα σχόλια σε ποια περιοχή βρίσκεστε και αν αντιμετωπίζεται πρόβλημα με διακοπές και από πότε; Έχετε καταφέρει να επικοινωνήσετε μαζί τους;

Σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου εδώ και ώρα το δίκτυο έχει πέσει και στην εξυπηρέτηση τεχνικών προβλημάτων, με το παίρνεις τηλέφωνο, ακούς το χαρακτηριστικό ήχο του κατειλημμένου για αυτό και όλοι έχουν καταφύγει στο Facebook Page της σελίδας για να δουν τι γίνεται και να εκφράσουν τον θυμό τους για την απαράδεκτη κατάσταση.

Παρακολουθούμε το συγκεκριμένο θέμα και ευχόμαστε να λυθούν τα όποια προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Δεν είναι λίγοι όσοι διαμαρτύρονται ότι από τη γραμμή ίντερνετ εξαρτάται και η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του και “απειλούν” με μηνύσεις. Μαθαίνουμε ότι στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και μία εβδομάδα το internet δεν συμπεριφέρεται σωστά και έχει θέματα.

Τι είναι click away (από ενημερωτικό έγγραφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς)

Η μέθοδος του «click away» είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται διεθνώς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της εξυπηρέτησης των καταναλωτών χωρίς να μεσολαβεί courier

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:

1. Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.

2. Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3. Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Οι διαφορές στους όρους «e-shop» και «e-commerce» αντίστοιχα, ενώ ο κάθε όρος έχει δικό του ορισμό και είναι δύο διαφορετικές έννοιες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.