Τι ανέφεραν πηγές του Αγίου Όρους για το ζήτημα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Κυκλοφορεί από χθες η είδηση σε 2 blog ότι συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ο Ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου του Αγίου Όρους π.Νικόδημος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κατά τον έλεγχο των αποσκευών του εν λόγω ιερομονάχου που αναχωρούσε από το Ηράκλειο , βρέθηκε ένα όπλο τύπου στυλό καθώς και τρεις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν αμέσως χειροπέδες και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα. Ο εν λόγω Ιερομόναχος , κατά πληροφορίες που έχουμε δήλωσε ότι το όπλο ήταν δώρο ενός φίλου του Ρώσου ολιγάρχη που ζει στην Κρήτη και τον επισκέφθηκε.

Άτομα από το περιβάλλον του Γέροντα μίλησαν με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και σημειωσαν πως όλα αυτά που γράφονται και λέγονται είναι εικασίες, δεν έχει εκδοθεί κανέναν επίσημο δελτίο τύπου από την Αστυνομία Ηρακλείου, τα γεγονότα δεν έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα.

Πρόσθεσαν δε πως πρόκειται για δολοφονία προσωπικότητας, αλλά και επίθεση κατά του Μοναχισμού και του Αγίου Όρους συνολικά ενώ προειδοποιούν πως αν δεν ανακληθούν τα δημοσιεύματα θα υπάρξει συντομα προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο