Ενας χρόνος από την ημέρα που η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου έφυγε από τη ζωή

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες μέρες από την ημέρα (6/6/2016) που η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, έφυγε από τη ζωή.

Και ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με την σύζυγό του, Αναστασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου, τα άλλα τρία παιδιά τους, τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους, θα προσευχηθούν και θα τιμήσουν τη Νίκη, κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου σήμερα Σάββατο στην Πάτρα.

Η οικογένεια της Νίκης, προτίμησε το ετήσιο μνημόσυνο να γίνει στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον περίβολο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας (Παναγία Βοήθεια), καθώς από εκεί… πέταξε για τα ψηλά η Νίκη, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμα δώρα ζωής με τα όργανά της, για κάποιους άλλους ανθρώπους.

Σημειώνεται πως το απρόσμενο τέλος της 16χρονης Νίκης είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι, αφού μέσα από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, οι γονείς της είχαν εκφράσει πολλαπλά μηνύματα στήριξης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού και έδωσαν ένα γενναίο παράδειγμα της αξίας που έχει η δωρεά οργάνων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.