ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, πότε θα πληρωθεί το ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και ποιες είναι οι βάσεις για τις Πανελλήνιες 2019.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα στείλει τον φάκελο με τα δικαιολογητικά ξεπερνά τις 3.000.

Μοναδικό εμπόδιο για την άμεση δημοσιοποίηση του πίνακα είναι η κορύφωση των καλοκαιρινών αδειών.

Ωστόσο, είναι πιθανόν από μέρα σε μέρα, ιδιαίτερα μετά τις 15 Αυγούστου, να ανακοινωθούν τα ονόματα.

Η ανακοίνωση του πίνακα θα γίνει -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- τόσο με την δημοσιοποίηση του στο σάιτ της Ανεξάρτητης Αρχής όσο και με προσωπικό μήνυμα.

Τον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης 2Κ/2019 προετοίμασε το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να δημοσιοποιήσει τον πίνακα και τα ονόματα των υποψηφίων που πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Πληρωμές

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019 των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Η πληρωμή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) τοποθετείται στο διάστημα από 26 έως 30 Αυγούστου.
Μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ την 4η μηνιαία δόση (Ιουλίου – Αυγούστου) του επιδόματος παιδιού για το 2019.

Πανελλήνιες βάσεις 2019

ΒΑΣΕΙΣ 2019-εκτιμήσεις: Στο πεδίο αυτό διατέθηκαν φέτος οι περισσότερες θέσεις από τις 4.000 περίπου που δόθηκαν σε όλα τα επιστημονικά πεδία και εδώ καταγράφονται οι πιο πολλές Σχολές, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την περιφέρεια, οπότε και εκτός αστικών κέντρων αναμένεται μείωση των βαθμολογικών «εισιτηρίων» για την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας.

Στις εκτιμήσεις των βάσεων για Πανελλήνιες δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίσθηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους.

ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21.

Στο 3ο επιστημονικό πεδίο Σπουδών Υγείας και Ζωής οι περισσότερες σχολές είναι υψηλόβαθμες και «μεσαίες» βαθμολογίες συναντάμε κυρίως στις κοινές σχολές που συμπεριλαμβάνονται και στο 2ο επιστημονικό πεδίο θετικών επιστημών.

ΒΑΣΕΙΣ 2019-εκτιμήσεις: Στις εκτιμήσεις των βάσεων δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίσθηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.