ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ που αφορούν την Αστυνομία, ποτε πληρώνονται αναδρομικά συνταξιούχων και αιτήσεις για κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό πρέπει να πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τίθενται στην προκήρυξη.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων εκπνέει την Πέμπτη 22 Αυγούστου (ώρα 14.00).

Διαδικασία πρόσληψης ΑΣΕΠ 100 υπαλλήλων πραγματοποιεί η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η νέα προκήρυξη αφορά θέσεις διδακτικού προσωπικού, ο οποίοι θα διδάξουν εκπαιδευόμενους Ειδικούς Φρουρούς, για την εκπαιδευτική περίοδο 2019.

Συγκεκριμένα θα διατεθούν θέσεις για:
35 τακτικούς υπαλλήλους και
65 αναπληρωματικούς

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ

Οι δικαιούχοι του ΚΟΤ θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο ΚΟΤ κάθε χρόνο και κάθε φορά εντός (1) μηνός από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων καθώς και της ενδεχόμενης παράτασής της, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος των προϋποθέσεων ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο 2019

Για το έτος 2019, δεδομένου ότι η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων παρατάθηκε μέχρι την 29 Ιουλίου 2019, οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ΚΟΤ θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο ΚΟΤ μέχρι την 29 Αυγούστου 2019

Η υποβολή της αίτησης θα γίνει ευθύς ως η εφαρμογή καταστεί διαθέσιμη σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ
Για την ένταξη στο νέο ΚΟΤ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον ιστότοπο της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (www.idika.gr).

Αναδρομικά συνταξιούχων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.