ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Πότε αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα ενοικίου ΚΕΑ Αυγούστου 2019, ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ και τα αποτελέσματα διαγωνισμών.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Στον έλεγχο του ΑΣΕΠ βρίσκονται, αυτή την ώρα, 27 προκηρύξεις πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

7.719 μόνιμοι στα κομπιούτερ του ΑΣΕΠ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για ΤΕ και ΥΕ

Το ΑΣΕΠ συνεχίζει την διαδικασία για την έκδοση αποτελεσμάτων για νέες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις αμέσως προσεχείς θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της 10Κ/2018 (κατηγορία ΤΕ).

Παράλληλα, την προσεχή εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των υποψηφίων των κατηγοριών ΤΕ και ΥΕ της 2Κ/2019, προκειμένου να στείλουν στο ΑΣΕΠ φάκελο με δικαιολογητικά.

Επίδομα ενοικίου ΚΕΑ-ΟΠΕΚΑ

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης (ενοικίου) σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 31 Ιουλίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου, θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου.

Έφτασε η ώρα των πληρωμών για επίδομα ενοικίου, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21, ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, συντάξεις Σεπτεμβρίου 2019.

Να θυμίσουμε πως συνολικά θα καταβληθούν 57,6 εκατ. ευρώ σε 272.643 δικαιούχους-νοικοκυριά με περισσότερα από 482.000 μέλη. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.