Πατριαρχείο Γεωργίας.

Ένα από τα καλύτερα κέντρα στον κόσμο, όχι μόνο στη Γεωργία πρέπει να γίνει το Αμπαστουμάνι, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος της Γεωργίας «Γεωργιανό Όνειρο» και πρώην Πρωθυπουργός της Γεωργίας Μπιντζίνα Ιβανισβίλι, ο οποίος συμμετείχε στη λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι στο Αμπαστουμάνι, ενώ συνεχάρη την ενορία για την οργάνωσή της, «Το Αμπαστουμάνι πρέπει να γίνει ένα από τα καλύτερα κέντρα στον κόσμο, όχι μόνο στη Γεωργία. Πρέπει ο καθένας να καταφέρει να κάνει τη Γεωργία μία από τις καλύτερες χώρες στον κόσμο.

Ας ξεκινήσουμε με το Αμπαστουμάνι» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Θεόδωρος Αχαλτσίχε και Ταο- Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος είπε, «Λόγω του κ. Μπιτζίνα και της προσωπικής του εμπλοκής, χτίζεται ο καθεδρικός ναός. Αυτή είναι η πρώτη έδρα της Γεωργίας. Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο Αμπαστουμάνι. Έχει ξεκινήσει και η αποκατάσταση του καμένου σπιτιού της Μονής και η αποκατάσταση πολλών κτιρίων.

Είμαι πεπεισμένος ότι το Αμπαστουμάνι θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα και θέρετρα στον κόσμο και θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για τον καθένα μας, όχι μόνο για τους ανθρώπους που ζουν εδώ αλλά για όλη τη Γεωργία», κατέληξε ο Μητροπολίτης Θεόδωρος.

Σήμερα, ο Μπιτσίνα Ιβανισβίλι και η σύζυγός του βρέθηκαν στο Ναό του Αγίου Παντελεήμονα-orthodoxia agency

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.