ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 : Ποιοι σταθμοί του Μετρό αναμένεται να παραμείνουν κλειστοί σήμερα 17 Νοεμβρίου 2019 για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ : Κλειστοί θα είναι αύριο, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, τρεις σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Μετρό αύριο : Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείνουν διαδοχικά είναι: «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» στις 16:30.

Τα δρομολόγια, ωστόσο, του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.

Τα δρομολόγια του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους τρεις σταθμούς

ΜΕΤΡΟ- ΤΡΕΝΑ Έρχεται μείωση εισιτηρίων ;

Ανοικτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο για μείωση της τιμής των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες της Αθήνας, αν και όπως φαίνεται από τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου ΟΑΣΑ, η αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων που έφερε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ίσα ίσα που κατάφερε να κρατήσει τα έσοδα των συγκοινωνιών της Αθήνας σε σταθερό επίπεδο πέρυσι αν και εξακολουθούν να είναι περιορισμένα σε σχέση με την περίοδο ως το 2015.

Απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής του ΜέΡΑ25 κ. Σοφία Σακοράφα, ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης σημείωσε πως η κυβέρνηση θα εξετάσει τη μείωση του ΦΠΑ στις μεταφορές, στο πλαίσιο της αναθεώρησης της φορολογικής πολιτικής.

Αν υποθέσουμε πως ο συντελεστής ΦΠΑ μειωθεί στο 13% αυτό θα σημαίνει πως το εισιτήριο του 1,40 ευρώ θα στοιχίζει πλέον 1,20 ευρώ.

Θα επιστρέψει δηλαδή στα επίπεδα του 2016 όταν η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.